ОСТАННІ НОВИНИ

За півроку на Львівщині газифіковано 18 сіл

|

18 населених пунктів Львівщини газифіковано з початку року за рахунок різних джерел фінансування, повідомляє прес-служба ЛОДА. Найбільше газифіковано сіл на Яворівщині – 6. У Мостиському районі газифіковано 3 села, у Золочівському – 3, Старосамбірському – 2, Буському – 2, у Бродівському та Перемишлянському – по 1.

У серпні передбачається пуск газу ще в 10 селах області.

Згідно рішення спільного засідання правління НАК ”Нафтогаз України” та колегії ЛОДА передбачається залучити коштів НАКу на газифікацію в сумі 4,83 млн.грн., також плануються залучення коштів місцевих бюджетів та інших джерел фінансування. При реалізації цих планових завдань очікується проведення робіт по газифікації 78 сільських населених пунктів, зокрема з залученням фінансової допомоги структурних підрозділів НАК ”Нафтогаз України” у 62 сільських населених пунктів.

На виконання даного рішення на сьогодні фінансування робіт з газифікації підрозділами НАК”Нафтогаз України” проведено на 1225 тис.грн.

Загалом у понад 50 населених пунктах проводяться роботи з газифікації населених пунктів, які планується завершити до початку опалювального сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *