“Львівтеплоенерго“ вкотре просить погасити борги

|

На початок цього місяця у мешканців Львова залишилась неоплаченою заборгованість у сумі 43,4 млн. грн. за послуги з теплопостачання перед “Львівтеплоенерго“, яка утворилася до першого жовтня 2002 р., а також 22 млн. грн. мешканці житлових будинків заборгували за теплову енергію Львівським підприємствам з обслуговування житлового фонду (ЛКП, ЖЕК, ЖБК, ОСББ, відомчим підприємствам та ін.).

Такий стан розрахунків за спожиту теплову енергію не дає можливості ЛМКП „Львівтеплоенерго“ в повному обсязі здійснювати закупівлю природного газу для виробництва теплової енергії, а також своєчасно проводити розрахунки з газопостачальними організаціями, що веде до відключення котелень від газопостачання і, відповідно, до припинення подачі теплової енергії.

Комунальне підприємство вкотре просить мешканців Львова погасити заборгованість за послуги з теплопостачання, що дасть можливість здійснювати гаряче водопостачання до житлових будинків в міжопалювальний період та вчасно розпочати опалювальний сезон 2004-2005 років.

“Від проплати кожного з Вас залежить наявність тепла у Ваших помешканнях!“ — наголошується у зверненні „Львівтеплоенерго“, розповсюдженому прес-службою міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *