ОСТАННІ НОВИНИ

Григорій Рева ознайомився з роботами по ліквідації стихійного лиха у гірських районах

|

Міністр з надзвичайних ситуацій України Григорій Рева сьогодні відвідав гірські райони Львівщини, потерпілі від стихійного лиха. Як уже повідомляв “Львівський портал”, Григорій Рева, у супроводі голови Львівської облдержадміністрації Олександра Сендеги, відвідав село Верхня Лукавиця Стрийського району – одне з тих, що найбільше потерпіли від стихії. Після того міністр виїхав у село Тишівниця Сколівського району. У обох селах Рева ознайомився з роботою своїх підлеглих по ліквідації наслідків стихійного лиха, а також поспілкувався з місцевим населенням.

Зокрема, у Верхній Лукавиці Григорій Рева відвідав помешкання пенсіонерки Софії Чапарович, яке у ніч з 30 на 31 липня затопило до відмітки у 1,8 метра. Софія Чапарович цілу ніч простояла на стільчику, по шию у воді, аж поки о 5-й ранку її не визволили рятувальники. Мешканці потерпілих сіл висловили подяку центральним та місцевим органам влади, і насамперед рятувальникам, за швидку і дієву допомогу. У той же час, було висловлено немало претензій, зокрема стосовно масових вирубок лісу, які на думку місцевих мешканців і є основною причиною лиха.

Оцінивши на власні очі ситуацію в регіоні, і давши необхідні вказівки, Григорій Рева по обіді вирушив до столиці, аби особисто доповісти ситуацію в потерпілих районах прем’єр-міністрові та Президентові України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *