ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники ВАТ “Галол” вимагають повернути борги

|

Суддя Господарського суду, який сьогодні пікетували працівники ВАТ “Галол”, Богдан Білоус пообіцяв, що розгляне їхню справу 12-го серпня. Триста працівників підприємства, яке перебуває на межі банкрутства і проходить процедуру санації, вимагають, щоб їм повернули заборговану зарплату. Після Господарського суду пікетувальники вирушили до Обласного профспілкового комітету, щоб передати туди усі документи, пов’язані з банкрутством. Наступною установою, яку вирішили пікетувати працівники “Галолу”, стала Прокуратура Львівської області.

Прокурор області погодився зустрітися з пікетувальниками.

Як повідомила заступник голови громадської організації “Галол за законність” Оксана Новосад, ВАТ “Галол” зараз належить “ФК-груп”(Київ) і уже 31 місяць проходить процедуру санації, яка почалася ще 2001-го року. На сьогодні борг “Галолу” перед працівниками становить понад 400 тисяч гривень.

Працівники підприємства насамперед незадоволені процедурою санації, а також тим, що нове підприємство-власник перевело до себе на роботу лише 100 працівників. “Решта, 300 працівників, вимушені захищати свої інтереси, перекриваючи залізничні рейки, пікетуючи під судами та підприємствами. Ми звертались навіть до Президента України, до голови ЛОДА, але це не дало жодних результатів”, – коментує Західній інформаційній корпорації Оксана Новосад.

Проте пікетувальники не збираються складати руки і сподіваються, що цю досить заплутану ситуацію допоможе розв’язати найближче судове засідання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *