ОСТАННІ НОВИНИ

“Ступінь нанесених збитків дуже різна” – Олександр Сендега

|

Сьогодні голова Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега провів виїзні засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Стрию та Сколе.

У засіданнях взяли участь голови райдержадміністрацій, сільські голови, керівники структурних підрозділів ОДА, начальник УМВСУ у Львівській області Олег Сало, начальник Львівської залізниці Богдан Піх, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Львівської облдержадміністрації Олексій Титаренко та інші.

Як повідомив під час наради голова Сколівської РДА Михайло Гнатишин, у районі зазнали підтоплення та пошкодження різного ступеня 2628 будинків у 14 населених пунктах (залишаються підтопленими 75 будинків у селах Нижнє Синьовидне, Кам’янка, Гребенів, Орявчик, Дубина). У даний час сільські ради складають акти обстеження нанесених збитків населенню, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

За словами Олександра Сендеги, щоб ефективно розпорядитися коштами, які надав уряд України на ліквідацію наслідків стихійного лиха необхідно глибоко вивчити ситуацію та об’єктивно оцінити збитки нанесені стихією по кожному конкретному випадку.

“Я зустрічався з людьми і бачив, що ступінь нанесених збитків дуже різна. Комусь затопило пивницю, а хтось втратив майно нажите протягом усього життя. Тому прошу усіх керівників дуже відповідально вивчити ситуацію, обійти усіх мешканців, поспілкуватись з сільськими головами і зробити глибокий аналіз ситуації,”- зазначив Олександр Сендега.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *