ОСТАННІ НОВИНИ

Ярослав Кендзьор хоче вирішувати кадрові питання у Самбірській міськраді – мер Самбора Тарас Тершовчин

|

“Те, що зараз відбувається у Самборі – політична провокація проти “Нашої України”. Замовником є народний депутат Ярослав Кендзьор, який хоче вирішувати кадрові питання у Самбірській міськраді. А Орест Данчевський лише виконує політичне замовлення нардепа”, — заявив Західній інформаційній корпорації міський голова Самбора Тарас Тершовчин, коментуючи конфліктну ситуацію, що склалася у Самборі.

“Ярослав Кендзьор прислав у Самбірську міськраду масу перевірок з КРУ, СБУ, Прокуратури. Але жодних порушень не виявлено. Усе було його вимислами та фантазією”, — заявив Тарас Тершовчин.

Він наголосив, що політрада “Нашої України” на Львівщині під тиском Ярослава Кендзьора приймає рішення, які дискредитують блок “Наша Україна”. Міський голова Самбора порівняв дії Я.Кендзьора у Самборі з аналогічними висловлюваннями народного депутата у бік міського голови Львова Любомира Буняка. “Любомир Буняк також звільнив членів НРУ з займаних посад через їх некомпетентність, а Кендзьор перевів це все в політичну площину. Те саме він намагається зробити у Самборі. Я запропонував двом членам НРУ посади заступників начальників управлінь Самбірської міськради, а Кендзьор хоче, щоб вони були лише начальниками”, — сказав Тарас Тершовчин.

“Ярослав Кендзьор навіть не задумується, що його політичні заяви відбиваються на рейтингу Віктора Ющенка. Народ, бачачи це, каже: “Подивіться, що робиться в “Нашій Україні”, вони між собою не можуть розібратися…”. А це значно знижує рейтинг Віктора Ющенка в нашому регіоні”, — переконаний Тарас Тершовчин.

У газеті “Самбірські вісті” мер Самбора Тарас Тершовчин звинуватив керівника міськрайонного штабу Віктора Ющенка Ореста Данчевського в організації проти нього “заколоту” у міській раді. У коментарі газеті міський голова заявив, що за такі дії Данчевського “буде видворено із Самбора” і що нібито йому це пообіцяв Петро Олійник – керівник Львівського обласного штабу Віктора Ющенка.

Петро Олійник спростував твердження міського голови Самбора, звинувативши Тараса Тершовчина у тому, що саме він провокує на Самбірщині політичні конфлікти. Представники “Нашої України” заявляють, що через радикальні та непродумані дії мера Самбора, в місті погіршилося сприйняття населенням представників блоку “Наша Україна”, а також знизився президентський рейтинг Віктора Ющенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *