ОСТАННІ НОВИНИ

Мер Самбора розпалює політичні конфлікти в районі – Петро Олійник

|

Керівник Львівського обласного штабу кандидата у Президенти України Віктора Ющенка Петро Олійник звинувачує міського голову Самбора Тараса Тершовчина у розпалювані політичних конфліктів на Самбірщині. Представники “Нашої України” заявляють, що через радикальні та непродумані дії мера Самбора, в місті погіршилося сприйняття представників блоку “Наша Україна”, а також зменшився президентський рейтинг Віктора Ющенка, – повідомила Західну інформаційну корпорацію прес-служба львівського представництва блоку політичних партій Віктора Ющенка “Наша Україна”.

У повідомленні Петро Олійник зауважує, що саме Тарас Тершовчин своєю діяльністю сприяє наростанню протиріч в середовищі патріотичних політичних сил Самбірщини.

“Незважаючи на те, що пан Тершовчин був обраний мером Самбора від КУНу та за підтримки блоку “Наша Україна”, впродовж своєї дворічної діяльності він не тільки дистанціювався від політичних сил, які входять у блок “Наша Україна”, але й став ініціатором значної кількості конфліктів. Моїм розпорядженням, керівником районного штабу Віктора Ющенка на Самбірщині було затверджено Ореста Данчевського. І сьогодні я ще раз заявляю, що за останній час керівнику міськрайонного штабу вдалося консолідувати політичне середовище в місті та ефективно працювати на перемогу нашого кандидата Віктора Ющенка”, – зазначається у коментарі Петра Олійника.

У газеті “Самбірські вісті” мер Самбора Тарас Тершовчин звинуватив керівника міськрайонного штабу Віктора Ющенка Ореста Данчевського в організації проти нього “заколоту” у міській раді. У коментарі газеті міський голова заявив, що за такі дії Данчевського “буде видворено із Самбора” і що нібито йому це пообіцяв Петро Олійник – керівник Львівського обласного штабу Віктора Ющенка.

Петро Олійник спростував твердження міського голови Самбора, заявивши, що саме Тарас Тершовчин провокує на Самбірщині політичні протиріччя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *