ОСТАННІ НОВИНИ

Сендега порадив Сендакові самому вирішувати питання проведення сесії

|

“Михайлові Сендаку потрібно шукати вихід із ситуації в самому собі”, — заявив Західній інформаційній корпорації голова Львівської облдержадміністрації Олександр Сендега, коментуючи лист голови Львівської обласної ради Михайла Сендака до прем’єр-міністра України Віктора Януковича.

“Я не читав цього листа, хоча чув про нього. Питання непроведення сесії повинно вирішувати керівництво обласної ради, шукати інструмент порозуміння”, — сказав Олександр Сендега.

Він наголосив, що насамперед потрібно знайти причину того, чому сесія не може працювати, а потім вирішувати, яким чином вирішити цю проблему. “Потрібно шукати вихід із цієї ситуації. Я переконаний, що ні Кабмін, ні інший державний орган не має бути помічником. Скликання сесії – прерогатива голови обласної ради. Він повинен найти механізми, аби скликати сесію. Я не можу змусити держслужбовців прийти на сесію, бо не маю ні відповідних інструментів, ні законних підстав. Мої повноваження: забезпечити виконання плану соціал-економічного розвитку області і слідувати Закону про державні адміністрації. Це я й роблю”, — зазначив голова Львівської ОДА.

Олександр Сендега також вважає, що політична ситуація на Львівщині є стабільною. “Я хотів би сказати усім політичним силам, що політична ситуація в області достатньо коректна і виважена. Від певних політиків час від часу лунають звинувачення, мовляв, чиняться порушення. Ми чітко дотримуватимемося Конституції та закону на території Львівської області”, — заявив Олександр Сендега.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *