ОСТАННІ НОВИНИ

Януковича на Львівщині не знають – Олексій Радзієвський

|

У приміщенні Будинку вчених сьогодні відбувся Форум представників політичних партій центристського спрямування на підтримку кандидата у президенти Віктора Януковича. На форумі було підписано угоду між політичними партіями Львівщини про створення виборчої коаліції демократичних сил на підтримку прем’єр-міністра, а також зачитано звернення форуму представників політичних партій Львівщини до громадян і громадських організацій області. На форумі також оголосили список довірених осіб Януковича по Львівській області. Щоправда не усі з цих осіб спромоглися завітати на форум, зокрема були відсутні Мар’ян Долішній – довірена особа по Галицькому виборчому округу, Михайло Мацялко – по Шевченківському, Ігор Пилатюк – по Франківському та Мирон Охабський – по Миколаївському Львівської області. Присутнім на форумі довіреним особам вручили посвідчення.

Після закінчення форуму відбулася прес-конференція, на якій керівник виборчого штабу Януковича на Львівщині Володимир Снітинський, лідер ЛОО “Партії регіонів” Олексій Радзієвський та керівник громадської приймальні В.Януковича Володимир Клюс поділилися своїми поглядами щодо передвиборчої ситуації та й загалом виборчого процесу на Львівщині.

Пан Снітинський сказав, що новостворена коаліція застосовуватиме лише дозволені законом методи агітації, спрямовані на підвищення рейтирну свого кандидата. Він також зазначив, що навколо судимостей Януковича було стільки розмов, що будь-які запитання і сумніви з цього приводу видаються недоречними. Керівник ЛОО “Партії регіонів” Олексій Радзієвський, коментуючи низький рейтинг Януковича на Львівщині, сказав, що прем’єр-міністра на Львівщині просто не знають, цебто не ознайомлені з фактами його біографії. “Тому наше головне завдання зробити Януковича таким, щоб його знали на Львівщині” ,- сказав пан Радзієвський. До речі, він додав, що за Януковича уже зібрано по Україні близько п’яти мільйонів підписів.

Керівник громадської приймальні Януковича Володимир Клюс повідомив журналістів, що вона знаходитиметься за адресою вулиця Листопадового Чину, 6, на першому поверсі.

Також усі представники виборчого штабу Януковича виключили варіанти невиходу Януковича до другого туру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *