ОСТАННІ НОВИНИ

На зустрічі у “Львіводоканалі” обговорювали якість питної води

|

Сьгодні у приміщенні актового залу ЛМКП “Львівводоканал” відбулась зустріч на тему “Вода. Реалізація програми “Вода” у Львівській області. Результати державного нагляду та акредитації лабораторій”. Організували зустріч Львівський регіональний держаний центр стандартизації, метрології та сертифікації і ЛМКП “Львіводоканал”.

Учасники зустрічі у своїх доповідях розглянули широкий спектр питань, пов’язаних із реалізацією крмплексної програми “Вода”. Зокрема, цієї теми торкнувся виконувач обов’язків керівника “Львіводоканалу” Михайло Винявський, який окреслив пріоритети діяльності МКП щодо реалізації програми. Він також сказав, що на програму “Вода” з міського бюджету вже виділено близько 25-ти мільйонів гривень. За його словами, основні і нагальні завдання МКП – заміна аварійних ділянок, реконструкція насосних станцій та очисних споруд.

На зустрічі також обговорювали якість питної води для населення як у Львові та області, так і в Україні вцілому. Начальник хіміко – бактеріологічної лабораторії ЛМКП “Львівводоканал” Надія Щербак сказала, що у Львові вода відповідає усім вимогам якості.

Учасники також обговорили іншу важливу тему – результати роботи контролюючих органів держнагляду та акредитації лабораторій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *