ОСТАННІ НОВИНИ

Загострюється конфлікт між ЗАТ “Трускавецькурорт” та мерією Трускавця

|

Джерелом конфлікту між міською радою Трускавця та ЗАТ “Трускавецькурорт”, що триває уже майже десять років, за словами мера міста Лева Грицака, є незаконна приватизація джерел мінеральних вод, передача та продаж майна, яке не є власністю “Трускавецькурорту”. Останнім часом конфлікт загострюється, підтвердженням чого стали мітинги, що проходять протягом останніх двох днів біля стін міської ради.

Для Трускавця, як і для Львова, болючим є проблеми з водопостачанням. Воду, яку подають у домівки трускавчан по графіку, купують у Дрогобицькому водоканалі. А для того, щоб перевести місто на власну систему водопостачання міська рада прийняла рішення про створення спільного підприємства, яке згодом має перевести Трускавець на цілодобову подачу води. “Та це не подобається ЗАТ “Трускавецькурорт”, яке продає 1 кубічний метр води “Нафтуся” за ціною до 800 гривень, та всіляко перешкоджає роботі міської ради” – каже Лев Грицак.

Ще одним яблуком розбрату є те, що за словами пана Грицака, керівництво ЗАТ “ТК” незаконно продає та передає у власність санаторії та земельні ділянки у Трускавці, які по суті є власністю профспілок України. Яскравим прикладом таких незаконних дій є передання єдиного підліткового санаторію “Юність” ТЗОВ “Трускавець-Інвест”, за яким насправді криється швейцарська фірма, стверджує мер Трускавця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *