ОСТАННІ НОВИНИ

Лідери “Ділової Львівщини” та “Соціальної справедливості” коментують зрив Президії облради

|

“Спочатку потрібно зібратися та обговорити ситуацію, а не приймати якісь рішення на президії ради”, — повідомив Західній інформаційній корпорації голова депутатської групи “Ділова Львівщина” Львівської обласної ради Михайло Брегін, коментуючи неспроможність зібрати кворум під час сьогоднішньої спроби провести засідання президії Львівської обласної ради.

“Керівництву Львівської обласної ради спочатку потрібно поговорити з депутатами, узгодити, які питання розглядатимуться на президії, і лише потім скликати президію”, — наголосив Михайло Брегін.

“Роль президії не є визначальною у роботі Львівської обласної ради. Засідання комісій ради дозволяє нам вирішувати соціально-економічні й інші проблеми Львівської області”, — у свою чергу прокоментував ситуацію зі зривом президії облради депутат Львівської обласної ради, член фракції “Соціальна справедливість” Олексій Сторчило.

“Те, що неможливо зібрати кворуму президії свідчить, що авторитет голови Львівської обласної ради Михайла Сендака та його заступників не є таким, аби вирішувати долю області. Це свідчить про загострення стосунків між депутатами та керівництвом ради на чолі з Сендаком”, — наголосив Олексій Сторчило.

Депутат підкреслив, що позиція депутатських груп “Соціальна справедливість” та “Ділова Львівщина” лежить не в політичній площині. “Ми маємо претензії до голови ради як до людини, яка загубила моральне право керувати Львівської обласною радою. Ми не проти, якщо посаду голови ради очолить людина з “Нашої України”. Головне, щоб це був патріот України, політично виважена людина, котра користується повагою та авторитетом серед депутатського корпусу та населення області”, — каже Олексій Сторчило.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *