ОСТАННІ НОВИНИ

67,02% населення Львівщини підтримує Віктора Ющенка

|

Станом на початок липня Віктор Ющенко на Львівщині користується симпатіями 67,02% населення, повідомляє прес-служба Львівського представництва блоку „НУ“. Серед інших кандидатів у президенти Вікторові Януковичу симпатизують 7, 58% мешканців Львівщини, Олександрові Морозу ― 5,75%, Петрові Симоненку ― 1,31%.

Такими є результати соціологічного дослідження, проведеного у липні Незалежним центром соціолого-психологічних досліджень при Асоціації практикуючих психологів Львівської області.

Дослідники відзначають, що рейтинг Віктора Януковича останнім часом зріс на Львівщині внаслідок використання адмінресу, медіаресурсу, завдяки посаді, можливості впливати на політичний та економічний стан в регіоні, також завдяки тому, що прем`єр позиціонує себе як єдиний кандидат від влади. Електорат Петра Симоненка на Львівщині відзначається стабільністю, а рейтинг Олександра Мороза несуттєво зріс.

У результатах дослідження зазначено, що якщо б Президент України Леонід Кучма вирішив балотуватися на наступний термін, його б підтримали тільки 0.2 відсотка населення Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *