ОСТАННІ НОВИНИ

Коханка вбила коханку коханця через кохання

|

Львівську вулицю Симона Петлюри сколихнуло жахливе вбивство. Як інформує ЦГЗ МВСУ у Львівській області, трагедія сталася, коли одна жінка приревнувала батька своєї дитини до іншої коханки.

Як з’ясували працівники міліції, об’єкт двосторонніх ревнощів останні п’ять років мешкав у сорокалітньої пасії, яку покинув за тиждень до сутички, заради своєї колишньої коханки. Але покинута жінка виявилась дуже настирливою і без бою віддавати свого не збиралась. Прихопивши дитину, вирушила вона у “лігово” суперниці, де протягом дня за плящиною обидві коханки намагалася з’ясувати, кому ж все-таки належатиме місцевий “Дон-Жуан”. Відповідно мирної згоди жінки не дійшли і влаштували між собою колотнечу, під час якої старша вхопила кухонного ножа і напала на соперницю, яка, однак, виявилась спритнішою, відібрала зброю і нанесла противниці поранення у руку і спину. Опам’ятавшись, ревнивиця побігла до сусідів аби викликати карету швидкої, але врятувати потерпілу не вдалося.

Як стало відомо, обидві суперниці виховували дітей від одного полюбовника, і, відповідно, у двох діти залишаться сиротами, адже ту, котра не ляже в труну, чекають тюремні грати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *