Складено програму святкувань 60-ї річниці УГВР

|

Організаційно-практичні питання з відзначення 60-ї річниці Української Головної Визвольної Ради було погоджено на сьогоднішньому засіданні оргкомітету.

За програмою святкувань, цієї суботи о 10 годині у Музеї етнографії проходитиме Наукова конференція „До 60-ї річниці створення Української Головної Визвольної Ради“, в 15 годині – презентація 41 тому Літопису Української Повстанської Армії „Кирило Осьмак – президент УГВР (Документи і матеріали)“ за участю доньки президента Наталії Осьмак.

У неділю урочистості проходитимуть у селі Сприня Самбірського району: урочисте віче, вручення нагород, святковий концерт та військово-спортивні пластунські ігри, а також відбудеться покладання квітів до пам’ятника Стебельському у Самборі.

Нагадаємо, що участь в урочистостях візьмуть ветерани визвольних змагань ОУН-УПА, колишні політв’язні та репресовані, вояки УПА з Великобританії і Канади, народні депутати, представники Львівської обласної та міської влад, історики, представники молодіжних, політичних і громадських об’єднань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *