ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні вилучають коньяк та б/в апаратуру

|

Вчора о 8:00 у пункті пропуску „Порубне-авто“ Чернівецького загону прикордонний наряд з огляду транспортних засобів та працівники митниці виявили в автобусі „Неоплан“ 750 замочків для одягу, 10 літрів коньяку, 100 доларів США та 150 євро, повідомляє прес-центр Західного регіонального управління ДПСУ.

Автобус рухався із Румунії в Україну, а знайдений товар належав громадянину Російської Федерації. Росіянин намагався обдурити українських прикордонників, сховавши заборонений товар під сидінням. Зрозуміло, що знайдене під сидінням конфіскували та передали на митницю.

Цього ж дня у пункті пропуску „Дяково“ Мукачівського прикордонного загону під час спільного прикордонно-митного контролю у причепі вантажного автомобіля „МАН“, на якому перетинав кордон з України до Румунії громадянин Румунії, виявлено секонд-хендну електропобутову техніку на суму 11 тисяч 710 гривень. За спробу незаконного переміщення через кордон українського секонд-хенду, у порушника митних правил вилучили протизаконний вантаж та передали його на митницю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *