ОСТАННІ НОВИНИ

Голова „Ділової Львівщини” на завтрашню сесію не йде

|

Голова депутатської групи Львівської облради „Ділова Львівщина” Михайло Брегін не буде присутній на сесії облради, яка призначена на 15 липня. Проте за цілу групу він говорити не може. „У нас група така, що кожен може приймати сам рішення”, — зазначив Михайло Брегін.

За його словами, попередня сесія не відбулася, оскільки було зірвано три зустрічі і не проведена остання президія.

„Ми домовлялися, що сесія буде робоча. Нічого в робочому порядку не узгоджено. Не може відбутися робочої сесії, бо ми ні про що не домовилися… Ця сесія буде чисто політична”, — наголосив Михайло Брегін. Він також розповів, що планувалось підписати протокол всіх хто братиме участь у переговорах. „Такого протоколу не має”,— зазначив голова депгрупи.

„15 липня призначена сесія, а ніхто нікого не збирав, ніяких домовленостей не було. Ми збиралися три рази минулого тижня. На превеликий жаль голова, призначаючи ці зустрічі, жодного разу на них не з‘явився”, — додав він -повідомляє „Вголос“.

29 червня голова Львівської облради Михайло Сендак оголосив про скликання чергової сесії облради на 15 липня, це буде третя спроба цього року скликати депутаів, попередні дві не увінчалися успіхом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *