ОСТАННІ НОВИНИ

ЛАЗи пройшли третину маршруту автопробігу Україною

|

Сьогодні до Донецька прибула автоколона нових автобусів львівського виробництва. Це вже шосте місто, у якому всім охочим демонструватимуться три нові розробки львівських автобусобудівників – НеоЛАЗ СітіЛАЗ та Лайнер-10, причому за цей час жодної поломки машин не було зафксовано, повідомляє прес-служба СК “Універсальна”.

Пробіг автобусів містами України, організований ЗАТ „Львівский автомобільний завод“, страховою компанією „Універсальною“ та “Концерном Галнафтогаз“ (система безготівкових розрахунків за паливо та послуги ОККО-кард), триває другий тиждень. 4 липня нові ЛАЗи виїхали з воріт Львівського автомобільного заводу та вирушили у двадцятип’ятиденну подорож. В кожному місті автобуси демонструють на центральних площах, беспосередньо в автобусах організовуються прес-конференції для місцевих медіа.

Вже попередньо можна сказати, що львівські автобуси викликали чималий інтерес у містах, де вони побували. Після попередніх переговорів на презентаціях, у ЛАЗів з’явилося вже чимало потенційних покупців, проте називати їх дещо передчасно.

„Екіпаж“ автопробігу складається із 9 осіб – 3 водія, 3 представники ЛАЗу, менеджер з ОККО-кард та одна особа від „Універсальної“.

Сьогодні увечері автобуси перейдуть відмітку 2000 кілометрів запланованого маршруту. За словами співорганізатора та учасника автопробігу, спеціаліста відділу реклами страхової компанії „Універсальна“ Олексія Шматька, впродовж усієї дороги від Львова до Донецька в автобусах не сталося жодної поломки. Навіть найдрібніших. Це свідчить про високий рівень надійності техніки. Єдині умовні незручності – часті зупинки працівників ДПС, щоправда у всіх випадках виключно для цікавості.

Автопробіг стартував 4-го та завершиться 30-го липня. Він проходить під егідою Міністерства транспорту України, його організація стала можливою також завдяки підтримці партнерів – страхової компанії „Універсальна“ та системи розрахунку за паливо та послуги ОККО-кард від “Концерну Галнафтогаз. Автопробіг пройшов такими містами: Чернігів, Суми,Полтава, Харків, Луганськ, Донецьк. Завтра львівські автобуси прибудуть до Маріуполя, а потім їх шлях пройде через Дніпропетровськ, Запоріжжя, Сімферополь, Ялту, Севастополь, Євпаторію, Миколаїв, Одесу, Кривий Ріг, Кіровоград та Вінницю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *