ОСТАННІ НОВИНИ

“Карпати” тренуватиме львів’янин?

|

Сербський футбольний фахівець Станіслав Карасі не буде тренером львівських “Карпат”. Таке рішення керівництво клубу прийняло після контрольного матчу зі стрийським “Газовиком-Скалою”, що закінчився з рахунком 0:0.

Як повідомив спортивний директор ФК “Карпати” Юрій Дячук-Ставицький, який також виконує і обов’язки головного тренера команди, наступного після нічийної гри зі стрийським “Газовиком-Скалою” дня, керівництво клубу вирішило відмовитись від послуг сербських фахівців на чолі зі Станіславом Карасі, які брали участь у тренувальному процесі “зелено-білих” з метою вивчення та аналізу стану команди та гравців. Рекомендації та висновки цих спеціалістів будуть враховані при подальшій роботі з командою. Можна зі стовідсотковою впевненістю сказати, що з командою буде працювати місцевий тренер – львів’янин. Представлення нового головного тренера „Карпат” відбудеться на початку наступного тижня, повідомляє офіційний сайт ФК “Карпати”.

Також прийнято рішення за взаємною згодою сторін розірвати контракти з трьома легіонерами “Карпат” – нігерійцем Едвардом Аньямке ( в команді перебував з липня 2001 р.), румуном Августином Кіріце та хорватом Єрко Мікулічем. Тож наразі в таборі “Карпат” четверо закордонних гравця – поляк Мацєй Налєпа, нігерієць Самсон Годвін, білорус Аляксєй Сучков та молдаванин Олександр Голбан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *