ОСТАННІ НОВИНИ

БЮТ вимагає виявити виконавців та замовників „каральної акції“ проти Шкіля

|

“Блок Юлії Тимошенко однозначно розцінює побиття Андрія Шкіля як грубу акцію, сплановану владою для залякування опозиції та громадськості напередодні виборів. Застосування грубої фізичної сили вже на старті виборчої кампанії свідчить про початок реалізації Адміністрацією Президента брудного варіанту виборів. Бандитська диверсія проти А.Шкіля є однозначним сигналом того, що саме коаліція „Сила народу“ несе основну загрозу діючому в Україні кримінальному режиму“, – наголошується в заяві БЮТ.

“Ми заявляємо, що в жодному разі не піддамося на спроби влади підмінити цивілізовану виборчу кампанію війною криміналу та бандитизму. Блок Юлії Тимошенко звертається до Генеральної прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України з вимогою негайно розпочати об’єктивне слідство для виявлення виконавців та замовників каральної акції проти А.Шкіля. Також ми вимагаємо вжити заходів для попередження подібних провокацій в майбутньому“, – говориться в заяві.

Як повідомлялося раніше, сьогодні близько 9 години ранку на трасі Київ-Львів поблизу Житомира, неподалік села Глибочиця було жорстоко побито народного депутата від фракції БЮТ, представника коаліції „Сила народу“ Андрія Шкіля. Машині, яку вів Шкіль, перегородили дорогу „БМВ“ і „Мерседес“, після чого з автомобілів вийшли 8 невідомих зловмисників, витягли Шкіля з машини і побили. Андрій Шкіль спробував пред’явити своє посвідчення народного депутата, що не справило на нападників жодного враження. Жодних політичних та матеріальних претензій нападники не висловлювали, як і не намагалися пояснити причин свого нападу

Як стверджується в заяві БЮТ, А.Шкіль їхав на Західну Україну, як представник кандидата в Президенти Віктора Ющенко та коалиції „Сила народу“. Метою поїздки було забезпечення в регіоні ефективної роботи виборчих штабів та налагодження на низовому рівні взаємодії політичних сил, що підтримують Ющенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *