ОСТАННІ НОВИНИ

Порушено справу про банкрутство ВАТ “Львівський завод “Автонавантажувач”

|

Господарський суд Львівської області порушив справу про банкрутство ВАТ “Львівський завод “Автонавантажувач”, повідомляє прес-центр ДПА у Львівській області. За даними прес-центру, ДПІ у місті Львові визнана по даній справі кредитором з вимогами на суму у 3,5 млн. грн.

Згідно із затвердженим судом планом санації та внесеними змінами до нього, відновлення платоспроможності боржника відбувається шляхом передачі нерухомого майна боржника до статутного фонду семи новостворених підприємств на загальну суму у 15,5 млн. грн. При цьому план санації не передбачає залучення інвестором жодної гривні для відновлення платоспроможності боржника.

План санації підприємства-боржника повинен, в першу чергу, передбачити порядок відновлення платоспроможності боржника, а не відображати приватні інтереси окремих фізичних та юридичних осіб, підркеслюється у повідомленні прес-центру ДПА у Львівській області.

Санація на підприємстві триває вже понад два роки, а кредиторські вимоги так і не погашені.

Саме тому з метою збереження майна підприємства та відновлення платоспроможності боржника Господарським судом Львівської області, Франківським та Сихівським місцевими судами міста Львова накладено арешти на майно ВАТ “Львівський завод “Автонавантажувач” та на майно, внесене боржником в статутні фонди новостворених підприємств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *