ОСТАННІ НОВИНИ

„Чиста Україна” у Львові провела акцію на підтримку сумських студентів

|

Сьогодні учасники громадянського руху „Чиста Україна” провели акцію протесту під стінами Львівської ОДА на підтримку сумських студентів.

Акцію протесту провели у формі театралізованого дійства. Четверо учасників акції, які символізували собою корупцію, зраду, брехню і неуцтво, привели зв‘язану студентку, яка символізувала собою все українське студентство.

Як розповів представник ГР „Чиста Україна” Зорян Кісь, громадянський рух обурений подіями довкола створення так званого Сумського національного університету. За його словами, з ініціативи ректора Сумського національного аграрного університету (СНАУ), члена фракції СДПУ(О) народного депутата Олександра Царенка, до контрольованого ним закладу приєднуються ще Сумський державний університет (СДУ) та Сумський державний педагогічний університет ім.. А Макаренка (СДПУ ім. А Макаренка). На думку учасників громадянського руху, це було здійснено штучно і незаконно. У цьому також переконані сумські студенти.

За словами Зоряна Кіся, Олександр Царенко руйнує два університети, розформовує цілі факультети і кафедри, примує їх студентів працювати на ремонтних роботах, бо хоче приховати борги — результати невдалих бізнес-проектів.

Зорян Кісь розповів, що громадянський рух „Чиста Україна”, створений у травні поточного року, є неполітичним рухом. До нього входять студенти та прогресивна молодь по всій Україні, повідомляє „Вголос“..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *