ОСТАННІ НОВИНИ

Богдана Матолича вдруге обрали головою правління Ради туризму Карпатського регіону

|

Заступника голови Львівської ОДА Богдана Матолича вдруге обрано головою правління Ради туризму Карпатського регіону під час засідання правління цієї організації, що відбулося учора в Тернополі, повідомляє прес-служба обласної адміністрації. Натомість виконавчу дирекцію Ради й надалі очолила Наталія Гасюк.

У засіданні взяли участь члени Правління Ради – заступники голів Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської, Тернопільської обласних державних адміністрацій та начальники управлінь з питань курортів та туризму. Почесним гостем засідання був заступник голови Державної туристичної адміністрації України Євген Самарцев.

У своєму виступі заступник голови ДТА України Євген Самарцев підкреслив, що туризм є одним із найважливіших державних пріоритетів, а Карпатський туристично-рекреаційний регіон – один із найперспективніших в Україні. За словами Євгена Самарцева, Рада туризму Карпатського регіону є єдиним дієвим механізмом об’єднання зусиль областей України в галузі туризму.

В урочистій атмосфері Євгеном Самарцевим та Богданом Матоличем було підписано угоду між Державною Туристичною Адміністрацією та Радою з туризму Карпатського регіону, про спільні заходи в розвитку туризму та залученні інвестицій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *