ОСТАННІ НОВИНИ

За п’ять років Львів світитиметься на всі сто

|

Стовідсотковим обіцяють зробити освітлення Львова за 5 років розробники програми реконструкції зовнішнього освітлення Львова, яка розрахована до 2010 року. Цю програму сьогодні схвалив міський виконавчий комітет.

Відповідно до програми, першочерговими заходами стануть роботи з реконструкції зовнішніх мереж центральної частини міста, магістральних вулиць, внутрішніх кварталів, а також підсвітлення пам’ятників та реконструкція святкового освітлення. “Окрім цього, замінятимемо опори. Адже ті, які сьогодні стоять на проспекті Свободи та на проспекті Шевченка, ставили ще на початку минулого століття,“ – розповів начальник управління інженерного господарства ЛМР Іван Онисковець. Відтак розробники програми за п’ять років обіцяють зробити освітлення нашого міста стовідсотковим та таким, що відповідатиме сучасним вимогам життя. Для виконання програми місто має виділити 23 мільйони гривень. Однак, у вересні її ще мають затвердити депутати Львівської міської ради.

Як запевняють міські чиновники, сьогодні Львів освітлюється лише на 60%. Із 21 тисячі освітлювальних точок працюють лише 14 тисяч. А 50 відсотків основного обладнання та спецмеханізмів є фізично зношеними та морально застарілими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *