ОСТАННІ НОВИНИ

Визначили кращих підприємців області

|

Сьогодні підбили підсумки конкурсу на звання “Кращий роботодавець року”. Перемоги отримали тридцять підприємців, яких оцінювали відповідно до виробництва конкурентоспроможної продукції, кількісті робочих місць, своєчасністі виплати зарплати та рівеня охорони праці на їхніх підприємствах. Як зазначив заступник голови ЛОДА Ігор Маковецький, цього року переможців більше – тридцять, порівняно з 17-ма у минулому, додали три нові категорії: “Кращий молодий роботодавець року”, “Кращий роботодавець для інвалідів” та “Кращий роботодавець з організації безпечного ведення робіт”.

Головними критеріями для визначення переможців була прибутковість підприємства та відсутність заборгованості по заробітній платі. Такі нагородження, на думку Маковецького, сприяють не лише престижу підприємства, але також впливають на сприйняття підприємців. Адже працівники воліють піти туди, де краще платять, а голови профспілок починають робити все, щоб на їхніх підприємствах також росла зарплатня.

Серед підприємств з кількістю працюючих до 20-ти осіб відзначили директорів ТзОВ “Телерадіокомпанія БТБ”, ТзОв “Керамік” та ТзОв “Гуцулка”, ще чотирьох керівників: “Вебасто-Електрон”, “Дунапак-Україна”, “Євростиль” та “Західний експертно-технічний центр Дернаглядохоронпраці України” – відзначили серед підприємств, які мають до ста працівників. У номінації підприєство від 101 до 500 осіб дипломами нагородили ВАТ “ Львівська пивоварня”, ТзОВ “Гравіс”, ВАТ “Стрітекс”, ЗАТ “Вістовицький завод будівельної і художньої кераміки ім. Ю. Завадського”, ТзОВ “Укон”, ВАТ “Самбірський дослідно-експериментальний машинобудівний завод” та ПАФ “Білий Стік”.

Серед підприємств, які мають у підпорядкуванні до тисячі осіб відзначено “Інтермаркет”, “Львівське”, “Весну” та “Маяк”. А серед найбільших (1-5 тисяч): “Іскра”, “ЛАЗ”, “Світоч”, “Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат” та “Дрогобицький завод автомобільних кранів”. У нових номінаціях відзначено: “Полімер-Електрон”, “Дрогобицький долотний завод”, “Львівськй ювелірний завод”(“Кращий роботодавець з організації ведення робіт”); керащим опікуном для неповносправних визнали керівників “Силуету”, “Іскри”, “Дрогобицького машинобудівного заводу”. У номінації “Кращий молодий роботодавець року” нагородили ТзОВ “Йоха-Україна”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *