ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра депутати займуться земельними питаннями, генпланом та ліфтами

|

Приватизацію об’єктів комунальної влаcності, визначення переліку земельних ділянок, призначених для продажу на аукціонах, передача громадянам у приватну власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок у м. Львові та низка інших земельних питань стане предметом розгляду завтрашнього пленарне засідання сесії Львівської міської ради.

Депутати також заслухають звіт постійної комісії землекористування, будівництва та архітектури, звіт секретаря ради, повідомляє прес-служба міської ради.

Заплановано розглянути питання „Про затвердження Концепції розвитку міста при коригуванні генерального плану м.Львова“, „Про Програму технічної експертизи, модернізації, ремонту, заміни та диспетчеризації ліфтів у житлових будинках, установах охорони здоров’я, які є у власності територіальної громади м.Львова“, „Про затвердження Положення про апарат ради“, „Про затвердження змін до показників міського та районних бюджетів м.Львова на 2004 рік“, „Про спорудження пам’ятного знака „Львів – батьківщина українського футболу“ та ін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *