ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентували “Пежо-407”

|

Найновішу розробку відомого французького автомобілебудівника – модель “Пежо-407” – презентували сьогодні у Львівському палаці мистецтв. Як стверджують представники компанії, цей автомобіль став абсолютно новим словом в історії компанії і разюче відрізняється від свої попередників.

За даними представника компанії “Ілта-Львів” Олега Дикого, 407-а модель була запущена у серійне виробництво у середині квітня цього року і до сьогоднішнього дня купити її в Україні було неможливо. Сьгогодні ж найбільші дилери “Пежо” проводять свої презентації по регіонах України, представляючи представникам медіа та потенційним покупцям новий продукт.

Ціна його базової моделі становить 20 900 євро. До базової комплектації входять шість подушок безпеки, ABS-система, система EPS. Виробляють автомобілі у чотирьох варіантах з бензиновим двигуном і в двох – з дизельним. У ціновому сегменті він стане конкурентом таким автомобілям, як Volkswagen Passat, Renault Laguna, Volvo S40. Представники “Ілта” сподіваються на продаж 140 автомобілів на місяць по Україні вже за кілька місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *