ОСТАННІ НОВИНИ

Уенпісти з міськради не хочуть затверджувати “Конценцію розвитку міста”

|

Під час четвергового засідання Львівської міської ради обговорюватимуть проект ухвали “Про затвердження “Концепції розвитку міста ”, до якого, за словами депутата міськради, члена УНП Юрія Кужелюка, є ряд зауважень. Концепція не передбачає стратегії розвитку, не відомо, яким буде бренд нашого міста, не визначено межі Великого Львова, не відомо на основі чого розробляли концепцію – повідомив сьогодні під час зустрічі з журналістами Ю. Кужелюк.

На його думку, під час розробки концепції розвитку міста не врахували головного – яким ми хочемо бачити Львів за кілька десятків років. Немає відповідних висновків соціально-економічної, екологічної та інших експертих, не визначно резервні території у межах міста. Окрім цього, депутата міськради, члена УНП Віру Лясковську дивує ще й те, що головний акцент в Концепції зроблено на житловому питанні, тоді як на інший план відсунули примисловість і туризм. Цікавить її також, чи хтось рахував, скільки зелених насаджень припадатиме з часом на кожного мешканця Львова, зважаючи на ущільнення території.

Ю. Кужелюк зазначив, що інші депутати міськради, які входять до фракції “НУ”, також обговорюють Концепцію. Він погоджується, що певна робота зроблена, але ще треба близько року, щоб розробити два-три альтернативних проекти “Концепції розвитку Львова”, і залучати до цього треба фахівців з різних установ, бо це ж проект на тридцять років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *