ОСТАННІ НОВИНИ

Ініціаторам референдуму відмовлено у прийомі підписів з боку міської ради

|

Уповноважений Львівської міської ради Степан Панюца відмовив членам ініціативної групи у прийомі підписів, зібраних за проведення референдуму щодо дострокового припинення повноважень міського голови Львова Любомира Буняка, повідомив член ініціативної групи Стефан Козак.

За його словами, уповноважений заявив представникам ініціативної групи, що час для збору підпсиів закінчився ще учора, тобто, що підписи мали подати ще учора, а не сьогодні. У якості аргумента він представив розпорядження міського голови, де, як свтерджує Стефан Козак, написано, що станінм днем передачі документів є саме 16 червня, хоча члени ініціативної групи вважають, що, оскільки розпорядження про створення ініціативної групи було підписане 17 травня, яке закінчується через кілька годин, то саме до цього часу вони мають право подати зібрані підписи до міської ради.

Як повідомив Стефан Козак, зараз представники ініціативної групи складають скаргу і якщо вона не буде задоволена, то оскаржуватимуть дії міської влади в суді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *