ОСТАННІ НОВИНИ

ОДА стривожилося безпекою життєдіяльності населення

|

17 червня в приміщенні Львівської ОДА відбулося засідання ради з питань безпечності життєдіяльності населення за участю голови ради з питань безпечної життєдіяльності населення, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Леонід Іванович Мельник.

Маючи в Україні величезний промисловий потенціал, на жаль, характеризується високим рівнем травмування як на виробництві, так і в побуті. За п’ять місяців поточного року, порівнюючи з аналогічним періодом минулого року, рівень загального і смертельного травматизму на виробництві в області зменшився (травмовано 313 осіб на противагу 380 осіб за минулий рік). В побуті, ситуація виглядає зовсім іншою: зменшення травматизму до 587 осіб. Значно зросла кількість травмованих громадян.

Для забезпечення належних умов безпеки життєдіяльності населення на сьогоднішній раді було вирішено забезпечити міському голові м. Львова, міським головам міст обласного значення та головам райдержадміністрацій виконання рішення Національної ради з питань безпечної життєдіяльності населення щодо передбачення коштів в місцевих бюджетах для планової зміни побутового газового обладнання, яке вичерпало свій ресурс експлуатації, встановлення сигналізаторів загазованості в житлових будинках, зобов’язати власників гуртожитків, в яких встановлені газові плити, розробити графіки переведення гуртожитків на електроплити з обов’язковим визначенням джерел фінансування, зобов’язати власників вбудованих (підвальних)котелень розробити графіки їх поетапної ліквідації, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *