ОСТАННІ НОВИНИ

У Новояворівську збираються перекривати міжнародну трасу

|

Мешканці Новояворівська сьогодні о 18.00 перекриють міжнародну трасу Львів-Краківець, вимагаючи добровільної відставки міського голови Новояворівська Миколи Горана. Як повідомив голова ініціативної групи акції протесту Степан Франко, ще 23 травня відбулися збори громадян Новояворівська, які поставили перед депутатами міської ради вимогу відкликати Миколу Горана з посади міського голови.

На зборах також було створено ініціативну групу за дострокове припинення повноважень міського голови. Як зазначив Степан Франко, питання тарифів за квартплату – це остання краплина, адже і до цього мешканці міста висловлювали обурення роботою Миколи Горана. Так, на сесію міської ради не виносилися земельні питання, комунальна власність розпродавалася також без згоди депутатів.

Якщо добровільна відставка не відбудеться, то мешканці Новояворівська продовжать свою боротьбу шляхом проведення референдуму, адже ініціативну групу за відставку міського голови у складі 24 осіб вже створено. Наразі вона не пройшла реєстрацію, – зазначив Степан Франко. Крім того, мешканці підтримали ідею безстрокового перекриття дороги, аж до виконання їх вимоги, тобто відставки мера. Міський голова Новояворівська Микола Горан перебуває зараз на лікарняному, інформує „Львівська хвиля“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *