ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині перевірятимуть пилорами

|

Перевірки лісопильних об’єктів здійснюватимуть згідно розпорядження голови ЛОДА Олександра Сендеги “Про додаткові заходи щодо збереження лісових ресурсів області, попередження їх розкрадання і незаконного використання”. Пилорами перевірятиме УМВСУ у Львівській області, ДПА у Львівській області та державні управління екології і природних ресурсів у Львівській області спільно з постійними лісокористувачами.

Відтак керівник області зобов’язав міністерство внутрішніх справ України у Львівській області посилити контроль за дотриманням лісового законодавства та за розслідуванням фактів його порушення. А точніше – провести роботу з виявлення та вилучення незареєстрованої автотракторної техніки, що залучена на розробці та перевезенні лісопродукції.

Окрім цього, міські голови міст обласного значення спільно з Державною податковою адміністрацією у Львівській області та УМВСУ у Львівській області до 1 жовтня цього року повинні провести паспортизацію пилорам та іншого устаткування первинної переробки деревини, ознайомити власників пилорам з порядком обліку деревини, створити відповідні комісії для розгляду питань охорони лісів, використання та збереження лісових ресурсів, забезпечити діяльність лісопильних об’єктів і облік лісопродукції згідно з порядком та провести реєстрацію всіх складів тимчасового зберігання лісопродукції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *