ОСТАННІ НОВИНИ

Завершився Форум родини-2004

|

Форум родини-2004 за участю Блаженнішого Любомира Кардинала Гузара, Глави УГКЦ, та Преосвященного Владики Юліана Вороновського, Єпарха Самбірсько-Дрогобицького, проходив протягом останніх двох днів у приміщенні Українського католицького університету. Координатором роботи Форуму була Комісія родини Львівської архієпархії. Організатори ставили перед собою такі завдання: аналіз рішень, постанов та пропозицій попередніх соборів, що торкалися питань сім’ї та родини, пастирського послання про сім’ю Блаженнішого Любомира; представлення конкретних напрацювань; створення пропозицій та план праці на наступні 3 роки. У Форумі родини взяли участь парохи Львівської архієпархії, миряни (по 2 або 3 представники з кожної парафії), комісії УГКЦ та мирянські організації. У порядку роботи передбачені пленарні засідання та праця в малих групах.

Форум розпочався спільною молитвою в каплиці УКУ. Після вступного слова о. Юрія Коласи, голови Комісії родини Львівської архієпархії, члени спільноти для неповносправних дітей „Віра і світло” представили коротку зворушливу виставу про створення світу, людини і сім’ї.

Відтак до учасників Форуму звернувся Блаженніший Любомир. Глава УГКЦ розпочав своє слово із подяки організаторам Форуму, а на завершення своєї промови закликав учасників Форуму приймати конкретні, реальні пропозиції, щоб цей захід був не тільки академічним зібранням, теоретичним осмисленням, а й великим внеском у справу освячення сім’ї.

Після цього о. Юрій Коласа провів короткий аналіз рішень, постанов та пропозицій попередніх соборів, які торкалися питань сім’ї та родини і пастирського послання про сім’ю Блаженнішого Любомира.

Форум родини-2004 завершив свою роботу представленням плану праці та пропозицій окремих груп в царині родинного життя, затвердженням перспектив розвитку та реалізації конкретних програм, повідомляє прес-секретар Глави УГКЦ о. Ігор Яців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *