ОСТАННІ НОВИНИ

На концерті Ігоря Богдана співатимуть його діти

|

Український співак Ігор Богдан, який зараз живе і працює в Канаді, приїхав до Львова, аби відсвяткувати своє п’ятидесятиліття та 27-річницю творчої діяльності. На його концертах, які відбуватимуться в театрі ім. М. Заньковецької, з 25 по 27 червня, можна буде почути кілька пісень у виконані його дітей (їх у Богдана троє). Загалом, за словами співака, “цей концерт ми робимо, як родинний концерт, мої діти співатимуть три пісні, одну з них ми співали з гуртом Кульчицького до проголошення Незалежності”.

“Мета мого приїзду – відсвяткувати ювілей – 50 років, а водночас – 27 років творчої діяльності” – наголосив І. Богдан. — “На виступ приїдуть також мої друзі – Кульчицький, Мусієнко, Рудюк. А після трьох виступів у Львові, я планую ще виступити в області, Тернополі, Івано-Франківську, Чернівцях та Луцьку, оскільки до першого серпня буду в Україні”. До свого ювілейного концерту І. Богдан планує ще записати кілька нових пісень. “Сподіваюся, що встигну” – каже він. Діти виступатимуть на концерті в Україні не вперше, кілька років тому вони вже мали нагоду вийти на сцену, але, перелякавшись, так і не заспівали.

І. Богдан зазначив, що ці концерти будуть для нього особливими, бо приїде вся його родина з Канади та друзі з України. Він висловив сподівання, що на виступ прийдуть люди, які ходили на його концерти раніше, на молодь особливо він не покладається, бо знає, що вони слухають здебільшого молодих виконавців.

Живучи вже кілька років в Канаді співак зазначає, що й досі не уявляє, як його можуть “поховати в Канаді”, наразі дружина не надто хоче переїзджати на постійне проживання в Україну, бо боїться за дітей, але згодом, коли діти закінчать школу, Богдани можуть приїхати і спробувати пожити тут.

До ювілею І. Богдан планує також видати свій компакт-дикс. Зробити це він хоче в Україні, можливо ще до свого від’їзду, хоч не знає чи встигне, бо має задум зробити нове аранжування старих пісень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *