“Лялька” повернулася

|

Півтори години тому концертом на площі Данила Галицького ознаменувалося відкриття культового львівського клубу “Лялька”. Після закриття півроку тому, через неузгодженість у документах на право оренди підвальних приміщень Лялькового театру клуб був закритий. Від сьогоднішнього вечора усі бажаючі можуть відкрити для себе оновлену “Ляльку”. Влодко Кауфман “приклався” до нового дизайну – він виконаний, за словами автора, у індустріально-авангардному стилі.

Збільшилася корисна площа на кілька посадочних місць, звук встановлено стаціонарно (на стелі), покращилося освітлення та вентиляція приміщень. А ремонт туалетів взагалі дещо дисонує із загальним “ляльківським” дизайном, бо там зроблений так званий “євроремонт”.

Концерт під гаслом “Повернення “Ляльки” у розпалі, слухачі потроху заповнюють площу іїх найбільша кількість очікується на виступ знакових для Львова і “Ляльки” “Мертвого півня” і Віктора Морозова та Тараса Чубая з “Плачем Єремії”.

Від завтрашнього дня клуб почне функціонувати у звичному режимі. Зокрема адміністація у другий день роботи проведе “Драм енд бейсівську” вечірку, а відвідувачам, окрім звичних страв української кухні, запропонує десерти із меню кафе “Під клепсидрою”, наливки із “репертуару” кофейні “Під синьою пляшкою” та гриль, який на думку скептиків, не користуватиметься шаленим попитом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *