ОСТАННІ НОВИНИ

Народні аграрії визначаться з кандидатурою Президента у липні - Володимир Снітинський

|

„Зміна назви Аграрної партії України на Народну аграрну партію України суттєво вплине на розширення соціальної та електоральної баз партії”, ― прокоментував рішення з’їзду АПУ голова Львівської обласної організації Народної аграрної партії України Володимир Снітинський.

Володимир Снітинський зазначив, що він повністю задоволений рішеннями з’їзду і підтримує їх. Він також наголосив, що у партії відбуватимуться подальші організаційні зміни. Так, згідно зі статутом партії, новообраний голова партії висуває пропозиції щодо кандидатур своїх заступників і членів виконкому з врахуванням регіональних особливостей партії. Це буде зроблено на другому етапі з’їзду НАПУ, який відбудеться в першій декаді липня, ― зазначив Володимир Снітинський.

Тоді ж делегатам з’їзду буде запропоновано ухвалити рішення про проведення в липні 2-го етапу з`їзду, на якому буде також визначено питання щодо підтримки партією кандидата у президенти.

За словами Володимира Снітинського, редакційною комісією підготовлений проект змін і доповнень до програми НАПУ. Найближчим часом він буде доопрацьований, обговорений і прийнятий з’їздом партії як програма НАПУ – спадкоємниці АПУ”.

Наприкінці червня також відбудеться конференція Львівської обласної організації НАПУ.

Сьогодні у Києві відбувся з`їзд Аграрної партії України. Делегати з’їзду звільнили з посади голови партії Івана Кириленка і одноголосно обрали новим лідером партії спікера Верховної Ради Володимира Литвина. З’їзд також прийняв рішення про перейменування АПУ в Народну аграрну партію України, повідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *