ОСТАННІ НОВИНИ

Закінчився перший день “Раф енд Реді”

|

Закінчився перший етап міжнародних рятувальних навчань “Раф енд Реді”. Сьогоднішнім плацдармом для навчань було недіюче держане гірничо-хімічне підприємство “Сірка”. На руїнах колись могутнього виробничого комплексу сьогодні вночі стався умовний потужний землетрус. Рятувальники, медики, військові, авіатори, водії, пожежники та інші спеціалісти із чотирьох країн протягом нинішнього дня провели пошуково-рятувальні роботи, організували життєзабезпечення потерпілого населення, загасили пожежу на підприємстві з великим запасом пожежонебезпечної речовини, провели рятувальні роботи в умовах виявлення речовини невідомого походження.

Керівники країн-учасниць визнали, що чотири попередні навчання дали чимало користі рятувальним структурам та підрозділам. Усі розуміють, що надзвичайна ситуація може статися будь-де та будь-коли. Тому всі зійшлися на тому, що ліквідовувати лихо краще гуртом.

Завтра інтернаціональні рятувальники “рятуватимуть” людей в умовах сильнодіючої отруйної речовини на залізничній станції “Шкло”, організують роботу спільного координаційного центру, “рятуватимуть” потерпілих силами спільного польового шпиталю та організують евакуацію потерпілих до спеціалізованих медичних установ закладів МОЗ України на військовому майданчику аеропорту “Скнилів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *