ОСТАННІ НОВИНИ

Львів долучився до міжнародного фестивалю “Галичина”

|

Наше місто долучилося до Міжнародного фестивалю “Галичина”. Програма фестивалю у Львові розрахована на 13-15 червня, опісля чого львівські учасники поїдуть до Польщі. Там заходи триватимуть протягом 5-ти днів.

Відкриття фестивалю у Львові відбудеться цієї неділі о 13 годині. Саме тоді відкриється виставка “Автопортрети Яцека Мальчевського та інших польських художників із збірки Львівської галереї мистецтв”. Потім відбуватиметься дегустація виробів польської, української та вірменської кухонь, щоправда скуштувати їх зможуть лише запрошені. Окрім цього, в рамках фестивалю у нашому місті запланована вистава “Мальовані на склі” за Ернестом Брилем у постановці Пряшівського драматичного театру та концерт популярної музики у виконанні молодіжних польських та українських колективів.

У свою чергу до Польщі представляти наше місто поїде Симфонічний орекстр INSO-Львів, театр “Воскресіння”, Львівська опера та Львівський камерний хор “Глорія”. “Ми мусимо показати, що “Галичина” є не лише у Польщі, вона є й у Львові. Тому ми вирішили підтримати цей фестиваль і бюджетними коштами” – наголосив заступник голови ЛОДА Володимир Герич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *