ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці та вояки внутрішніх військ МВС України бавилися в екстремальні ситуації

|

Правоохорнці та вояки внутрішніх військ МВС України створювали сьогодні екстремальну ситуацію, а потім її ліквідовували. Адже нині у Львові відбувалися їхні планові командно-штабні навчання, повідомляє прес-служба ЦГЗ УМВС України у Львівській області

Навчання відбувались за спеціальним сценарієм: спочатку “організована група злочинців” відвідує умовний ринок аби зібрати „ плату” за місце торгівлі. Потім обурені підприємці чинять фізичний опір і перемагають. Згодом натовп підприємців вирушає до умовної будівлі держадміністрації, звинувачуючи владу у зв’язках з криміналітетом. До натовпу приєднується група членів молодіжно-радикальних організацій та злочинних угруповань, які хочуть спровокувати масові заворушення, бійки та насильство. Усе дійство передавало дух екстремальних ситуацій – радикали підпалювали автомобілі, влаштовували вибухи, закидували правоохоронців пляшками та різними предметами, а спецпідрозділи силовиків звільняли захоплених заручників.

Навчання проводились для того, щоб на практиці відпрацювати навики протидії організованим злочинним групам та терористичним угрупованням з метою захистити інтереси та свободу громадян, а також звільнити захоплених злочинцями заручників. Подібні відпрацювання проходять двічі на рік у різних регіонах України. Минулі тренування відбувались у Криму, а наступні практичні заняття проходитимуть у східному регіоні України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *