ОСТАННІ НОВИНИ

Регіональні представники ВАТ „Концерн Галнафтогаз“ погасили 473 тис. доларів по кредитах ЄБРР.

|

Регіональний представник ВАТ “Концерн Галнафтогаз” у Київській та Чернігівській областях ТзОВ “Ресурс-2” розпочав повернення кредитних коштів, отриманих від ЄБРР у жовтні 2001 року. Станом на квітень 2004 року погашено 401 тис. дол. США, загальна заборгованість становить $ 836 184,7. Нагадаємо, що ТзОВ “Ресурс-2“ уклав кредитний договір про отримання від ЄБРР 1,2 млн. дол. США під програму розвитку мережі АЗС „ОККО“ в м. Києві, повідомляє прес-служба концерну “Галнафтогаз”.

Водночас, ТзОВ “Валерія” (м. Берегово, Закарпатська обл.), що у грудні 2002 року отримало другий кредит від ВАТ КБ “Надра” (м.Київ) розміром $1,2 млн. з коштів кредитної лінії ЄБРР для малих та середніх підприємств, теж здійснює погашення кредиту. За даними прес-служби, кредит на 5 років було взято для будівництва 5 нових АЗС торгової марки “ОККО” у Закарпатській області. Відсоткова ставка складає LIBOR + 8% (близько 10% річних у дол. США). Основний борг до травня 2004 року погашено на 72 тис. дол. “Наші підприємства завжди чітко дотримуються графіка погашення кредиту та відсотків по ньому, обумовлених в кредитному договорі і ніколи не допускають непогашень чи прострочень” – говорить фінансовий директор концерну Назар Купибіда.

Крім того, у грудні 2004 року розпочне повернення кредитних коштів регіональний представник ВАТ “Концерн Галнафтогаз” у Тернопільській області ЗАТ “Терра-Петроліум”. 14 жовтня 2003 року підприємство уклало у Києві з банком “Надра” угоду на отримання кредиту ЄБРР на суму 1,3 млн. дол. США під програму розвитку мережі АЗК “ОККО” в Тернопільській області. За ці кошти вже збудовано два автозаправні комплекси безпосередньо у Тернополі (по вул. Микулинецькій та на Збаразькому кільці) та АЗК у м. Теребовлі. У червні відкриється АЗК “ОККО” у м. Монастириську, розпочато будівельні роботи у м. Чортків.

ВАТ “Концерн Галнафтогаз”: рейтинг D&B 4А-2. Належить до трійки найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК „ОККО“, що складається з 78 сучасних комплексів. Загалом „Концерну Галнафтогаз“ належить близько 160 АЗС у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Хмельницькій, Вінницькій та Чернігівській областях, а також у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *