ОСТАННІ НОВИНИ

Феєрверки під контролем міської влади

|

Міський голова Львова Любомир Буняк підписав рішення виконавчого комітету “Про порядок організації та проведення феєрверків у м. Львові”, повідомляє прес-служба міської ради Львова. Згідно із цим документом, для отримання права на проведення феєрверків у м.Львові їх організатори не пізніше, ніж за 10 днів до дня проведення повинні подати письмову заяву до відділу адміністративних послуг організаційно-інформаційного управління.

У цьому документі мають бути зазначені мета, форма, місце проведення, час, кількість феєрверків, що планується провести, прізвища та ім`я організаторів, місце їх проживання, номер контактного телефону, наявність угоди з організацією – виконавцем робіт з проведення феєрверків. Цю заявку узгоджують відділ адімінстративних послуг та оргвідділ, який передає цю заяву для реагування в управління культури.

Окрім того, виконавець повинен мати всі передбачені законодавством погодження на виконання робіт. Водночас, у проведенні фейрверку може бути відмовлено на таких підставах:

– якщо заходи, що включають проведення феєрверків, заплановані організаторами на час і у місці, в якому вже передбачені інші заходи;

– за відсутності у виконавця дозволу на вибухові роботи, дозволу на право проведення феєрверків, погодження ЛМУ УМВСУ у Львівській області, пожежної охорони та інших передбачених законодавством нормативних догоджень.

Також заборонено користування у м.Львові побутовою піротехнікою, у разі відсутності нормативних погоджень на проведення феєрверків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *