ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрився меблевий магазин-салон “Діваль”

|

Сьогодні компанія “Киянка-Штайнгофф” презентувала новий меблевий магазин-салон “Діваль”. Фірмові магазини цієї компанії також є у Києві та в Одесі. У Львові цей престижний салон ви зможете відвідати по вулиці Стецька, 6. Магазин, який відкрився, призначений у першу чергу, для грошовитих клієнтів. “Наш фірмовий магазин розрахований на покупців середньої та вищесередньої авдиторії. Проте наша якість відповідає цінам,” – сказав віце-президент компанії “Киянка-Штайнгофф” Володимир Киянка.

Компанія працює на ринку України 10 років і є найпотужнішим виробником м’яких меблів для житла та офісу в Україні. Ціни на комплекти м’яких меблів у новому магазині коливаються від 2,5 тисяч до 11 тисяч гривень. Окрім меблів, компанія пропонує ексклюзивні світильники від елітної австрійської фірми “Оріон”, представником якої вони є в Україні, але ціни на їхні вироби високі.

На презентації нового магазин-салону, директори компанії повідомили про ще один задум. У найближчому майбутньому при новому меблевому магазині планується відкриття клубу, мета якого створити формальне середовище львівських дизайнерів. За задумом головного дизайнера компанії “Киянка-Штайнгофф” Віктора Киянки, спеціально для перспективних студентів різних університетів нашого міста відкриється клуб і нове кафе, де, зокрема можна буде отримати спеціалізовану дизайнерську літературу, а також відео- та аудіоматеріали.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *