ОСТАННІ НОВИНИ

Українські націоналісти проголосили своє об`єднання

|

Голови націоналістичних організацій України підписали заяву про об`єднання. Заяву підписали: голова Всеукраїнського об`єднання „Свобода“ Олег Тягнибок, голова Організації Українських Націоналістів Микола Плав`юк, голова Організації Українських Націоналістів (революційної) Андрій Гайдамаха та голова Конгресу Українських Націоналістів Олексій Івченко.

В документі вони заявляють про створення робочої групи, що в короткий термін має опрацювати ідеологічні та політичні засади об`єднання українського націоналістичного руху.

В заяві лідери українських націоналістичних організацій заявили про об`єднання для підтримки Віктора Ющенка на президентських виборах, як єдиного реального претендента від національно-патріотичних сил. Вони закликало членство організацій активніше включитися в роботу структур блоку Віктора Ющенка „Наша Україна“. Але зауважили, що під час виборчої кампанії українські націоналісти повинні зробити все, щоб ідейні засади українського націоналізму утверджувалися у повсякденному житті.

Лідери організацій звинувачують вище керівництво держави в неспроможності нинішньої влади забезпечити майбутнє України як суверенної, національної й демократичної держави, що проявляється в намаганні втягнути нашу країну у ЄЕП, масовому виїзді українців за кордон, у наступі на українську мову, книжку і культуру, інформує прес-служба ВО „Свобода“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *