ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрито книжковий дім “Буква”

|

Сьогодні на вулиці Шевській, поблизу площі Ринок, відбулося відкриття книжкового супермаркету мережі “Буква”. За даними генерального директора роздрібної мережі “Буква” Світлани Зоріної, супермаркет став 21-м у мережі крамниць по усій Україні. “Коли ми планували відкриття “Букви” у Львові, то йшлося про те, що це буде третя крамниця, але роботи з відновлення приміщення зайняли набагато більше часу” – повідомила Світлана Зоріна в інтерв’ю “Львівському порталу”.

Водночас С.Зоріна каже, що це радше розважальний центр, а не просто велика книгарня. Адже крім власне книгарні, на чотирьох поверхах розміщені ще й кілька ресторанів, тут також торгують пресою, аудіо та відеопродукцією та канцелярськими товарами. За даними Світлани Зоріної, асортимент налічує понад 40 тисяч найменувань книжок – від дитячої літератури до езотерики.

Натомість директор львівської “Букви” Оксана Дзюпин розповіла, що у книгарні планують регулярно влаштовувати презентації новинок видавництв та зустрічі з письменниками. Для цього пристосований ресторан на горішньому поверсі приміщення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *