ОСТАННІ НОВИНИ

Леся Гонгадзе обіцяє боротися до останього

|

Мати журналіста Георгія Гонгадзе Леся обіцяє не здаватися, доки їй не нададуть результатів тієї експертизи, якої вона вимагає – повідомила вона сьогодні під час зустрічі з журналістами. “Я переживаю нелюдські страждання, бо будучи християнкою, хочу знати біля кого мене мають поховати, хочу знати, що це справді мій син” – наголошує вона.

Натомість, за чотири роки їй показали лише результати експертизи берцевої кістки, а вона вимагає аналіз волосся і стопи. “Я ж нічого кримінального не прошу” – зазначає вона. – “Але видно ця невизначеність комусь вигідна”. У генеральну прокуратуру Леся вже давно не навідувалася, оскільки, каже, що не вважає за потрібне знайомитися з кожним новим генпрокурором, а лише хоче знати правду. Відмовляється, чи радше не сподівається вона і на підтримку влади, кажучи, що наразі в стані сама про себе подбати. Так на учорашній телефонний дзвінок з обласної адміністрації і на питання чи їй чогось треба, вона відповіла, що їй нічого не треба.

“Ті яничари, що при владі, бояться зі мною спілкуватися, бо я мама,” – вважає Леся. – “Подібна ситуація, в Україні вже була, коли загинув Івасюк, але його батьків мучили тільки чотири дні, а мене вже чотири роки”. Українська влада, на її думку, аморальна за своєю суттю і криміналізована, такою хочуть зробити і весь народ. Найприкріше, що є вже певні результати таких намагань. “Мого сина вибрали, щоб налякати все суспільство. Зі мною бояться спілкуватися навіть родичі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *