ОСТАННІ НОВИНИ

Журналісти прослухали звіт головного убозівця Львівщини

|

Перший заступник начальника УМВСУ у Львівській області, начальник УБОЗу Львівщини Олександр Сич скликав сьогодні прес-конференцію, на якій відзвітувався перед журналітами про роботу своєї структури за останні чотири місяці. Із слів пана Сича журналісти дізналися, що протягом поточного року співробітники УБОЗ УМВСУ у Львівській області виявили 76 злочинів, 33 з яких вчинені членами організованих злочинних груп. 45 із вищезгаданих злочинів відносяться до категорій тяжких та особливо тяжких злочинів.

За словами Олександра Сича, порівняно з аналогічним періодом минулого року в області збільшилася кількість розбійницьких нападів, незаконних заволодінь автотранспортом та інших видів злочинів. За прикладом Олега Сала та Михайла Курочки, пан Сич ще раз нагадав, що ріст злочинності зумовлений переводом латентної злочинності в протоколи правоохоронних органів.

Протягом поточного року убозівці завершили розслідування та скерували до суду кримінальні справи відносно чотирьох організованих злочинних груп. Зараз на лаві підсудних перебувають 13 членів цих груп, які скоїли 36 злочинів.

Розповів пан Сич і про групу шахраїв, які, користуючись підробними печатками, створювали фіктивні угоди із комерційними структурами. Коли комерційні структури давали матеріальні цінності шахраям, останні безслідно зникали, щоб перепродати товар набутий шахрайським шляхом. Зараз в УБОЗі лежить понад десяток заяв від одурених підприємців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *