ОСТАННІ НОВИНИ

Першим лауреатом премії імені Кривенка став Сергій Рахманін

|

Щойно в конференц-залі Українського Католицького Університету завершився семінар, присвячений пам’яті українського журналіста Олександра Кривенка. Відомий львівський історик Ярослав Грицак представив товариству гостя семінару, головного редактора популярного польського видання „Газета Виборча” Адама Міхніка, який прочитав „лекцію свободи“ пам’яті Сашка Кривенка. Лекцію пан Міхнік проголосив польською мовою.

Після цього відбулося вручення новозаснованої премії імені Олександра Кривенка “За поступ у журналістиці”. Її першим лауреатом став журналіст київського тижневика „Дзеркало тижня“ Сергій Рахманін. У своєму слові він сказав, що така відзнака для нього є великою честю і радше авансом на майбутнє.

Премію вручатимуть один раз на рік у день його народження журналіста, 13 травня. Кандидатом на отримання такої премії може бути автор оприлюднених у друкованих та електронних ЗМІ публіцистичних творів, що вирізняються свіжим поглядом на проблему, добрим стилем викладу, незаангажованістю та яскравою позицією автора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *