ОСТАННІ НОВИНИ

Редактори “районок” публічно оголосять про тиск, що чиниться на них

|

Голови районних рад звернулися до Голови обласної ради Михайла Сендака із пропозицією провести зустріч із редакторами районних газет. Останнім часом чинеться шалений тиск на районні газети з вимогою друкувати замовні статті проти голови обласної ради Михайла Сендака. Редактори деяких видань готові публічно це оголосити. Про це було повідомлено на розширеному засіданні правління Асоціації місцевих рад „Ради Львівщини“ під головуванням Михайла Сендака, що відбулось учора. До Правління асоціації входять голови районних рад, мери міст обласного значення Львівської області.

Серед інших обговорюваних питань – участь органів місцевого самоврядування Львівщини у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування на 2005 рік. Станом на 1 травня 2004 року на конкурс надійшло близько 250 проектів, повідомила керівник прес-служби голови облради.

Окремим питанням в порядку денному було затвердження робочого плану співробітництва між Львівською обласною радою, районними радами, міськими радами міст обласного значення та землею Штирія (Австрія). Учасники засідання затвердили план заходів щодо налагодження ефективного співробітництва із землею Штирія. Зокрема, передбачено провести робочу зустріч з проблем залучення інвестицій, з питань створення спільних українсько-австрійських бізнес-центрів, підписати угоду про співробітництво, провести робочі зустрічі у Міністерстві економіки Австрії.

Окрім того,правління Асоціації планує задекларувати на наступному засіданні створення Фонду підтримки підприємництва при Асоціації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *