ОСТАННІ НОВИНИ

З червня по вересень матимемо чотири молодіжних прощі

|

У контексті святкування року Польщі в Україні проведуть чотири молодіжних прощі – до Унева, Лєдниці, Зарваниці та Ченстохови – повідомив сьогодні під час прес-конференції голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ о. Йосиф Мілян.

Перша з них – XI молодіжна проща до Унева проходитиме 14-16 травня. Її організовують Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ, ТУСК „Обнова” та Мальтійська служба допомоги. У прощі візьме участь близько 100 молодих людей з Польщі. 15 травня в рамках прощі у м. Перемишлянах її учасники будуть на урочистостях, присвячених блаженному священномученику Омелянові Ковчу. Архієрейську Літургію, на якій буде заступник міністра закордонних справ Польщі Адам Ротфельд, очолить Блаженніший Любомир Кардинал Гузар. Наступна проща пройде 28-30 травня 2004 року у м. Лєдниця (Польща) з ініціативи глави УГКЦ та примаса Польщі.

У Зарваниці проща походитиме з 25 по 27 червня, у ній також братимуть участь молоді люди з Польщі. Під час цієї прощі відбудеться ІІІ Молодіжний фестиваль сучасної духовної пісні „Відлуння”. Цього року його заключний тур відбудеться у с. Зарваниця 26 червня, а гала-концерт – у м. Тернополі 27 червня. Останя проща відбудеться у вересні, власне, 26-го числа українська молодь разом з Блаженнішим Любомиром візьме участь у прощі до чудотворного місця у Ченстохові (Польща).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *