ОСТАННІ НОВИНИ

Тридцять п’ять ветеранів отримають “Таврії”

|

Завтра в 11 годині у клубі 80-го аеромобільного полку, що по вулиці Стрийській відбудеться зустріч керівництва ЛОДА з ветеранами війни під час якої передбачається нагородження державними нагородами ветеранів Великої Вітчизняної війни і урочисте вручення ключів від автомобілів “Таврія” десяти ветеранам – повідомляє прес-служба ЛОДА. Згодом відбудеться святковий концерт за участю ансамблів пісні і танцю ЗахОК.

Цього ж дня ще близько 25-ти учасників Великої Вітчизняної війни стануть власниками нових автомобілів, урочисте вручення ключів відбудеться о 15. 00 у головному управління праці та соціального захисту облдержадміністрації по вулиці О. Невського,10. Водночас, 9 травня о 9.00 год. Голова ЛОДА Олександр Сендега покладе квіти до пам’ятника на Пагорбі Слави, опісля чого він спільно з командувачем ЗахОК Миколою Петруком відвідає ветеранів, що знаходяться на лікуванні в госпіталі ветеранів війни у м. Винниках та вручатиме подарунки з нагоди Дня Перемоги.

Як повідомляє прес-центр ЗахОК, щоб забезпечити порядок і дисципліну заступник командувача військ ЗОК Михайло Куцин видав озпорядження, згідно з яким, за узгодженням з УВС буде організовано потрулювання військовослужбовців у місцях проведення заходів. Також передбачено супровід колон з учасниками працівниками ДАІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *